TEPEBAŞINDA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 5 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tepebaşı’nda 5 aracın çarpışması sonucunda zincirleme kaza meydana geldi.

bilecik haberleri

 

Bugün trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde 5 aracın duramayarak birbiriyle çarpışması sonucunda meydana gelen zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

 

 

Öte yandan kazanın akşam üzeri trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana gelmesi ve kazadan dolayı trafiğin kısa süreli tek şeritten ilerlerlemesi zaten işleri zorlaştırırken güzergahtan geçen yurdumun meraklıları tekrar sahnedeydi.

 

Trafik yoğunluğundan dolayı ezilme tehlikesini hiçe sayan yayalar her zamanki gibi meraklı bakışlarla neler olup bittiğini anlamaya çalıştılar..

bilecik haberleri

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleri
 

 

TEPEBAŞINDA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 5 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Burası ana yol. Ana yol tek şerit halinde ilerler mi? Bu cadde üzerinde 2 şerit var gidiş ve geliş ama her iki yönde tek şerit halinde çalışıyor. Bir tek Bilecik de var olan bir uygulama tam köşe başlarında yani virajın dönemeç yerinde dolmuş durağı var. Bu kadar saçma bir uygulamanın açıklamasını merak ediyorum. Acaba iş bilmediklerinden mi bunu yapıyorlar. Dünyanın neresinde var tam araç dönecek yerde önünde dolmuş durağı? Ana yolda iki şerit var ve birisi araç park şeridi. Helal olsun kafası çok çalışan bir memleketimiz var.

    Cevapla
Bizi Takip Edin