TEŞEKKÜR EDERİZ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber228 internet haber sitesini devraldığımızı geçtiğimiz hafta Bayrağı Devraldık, Onurla Taşıyacağız  haberiyle siz değerli okuyucularımıza duyurmuştuk. Haber228 Haber sitemizin yeni ofisinde bu yazıyı ele alırken, siz değerli okurlarımızla da paylaşmak isteriz: “Desteklerinizle bizleri onurlandırdınız.. Gururlandırdınız..”

 

Gazetecilik yapılması zor olan iş kolları arasında yer alan mesleklerin arasında. Ancak bizler yaptığımız çalışmaların karşılığını siz değerli okurlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan aldık. Gazetecilik mesleğini iliklerimize kadar yaşayan bizler, geçen yaklaşık 7 yıl gibi bir süre içerisinde sizlere en doğru ve tarafsız haberciliği sunmaya gayret ettik. Uzun soluklu bu yolculukta bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere ayrıca minnet borçluyuz.

Toplumun her kesimine hitap eden yapısıyla kamuoyundan takdir alan “Haber228”, yayın hayatına devam ederek kentin uzun süreden beri yayın yapan haber siteleri arasında yerini almayı başarmıştır. Tarafsızlık ilkesi sayesinde önemli bir konuma gelen Haber228, halk tarafından da sürekli takdir edilmiş ve gerek içerik gerekse görsel anlamda 7 den 70’e tüm okur kitlesine hitap ederek gereken onura layık görülmüştür.

Bu güne kadar yaptığımız yayınlarda kamuoyu yararını gözetmiş bundan sonrada yapacağımız yayınlarla bu ilkelerden uzaklaşmadan devam edeceğiz. Bu anlamda haber sitemize gösterilen ilgi alakadan ötürü hepinize şükranlarımızı sunarız.

Haber228 olarak biz, siz değerli dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Bizleri ziyaret eden, çiçek gönderen, gerek sosyal medyadan gerekse telefon ve mesajları ile bizleri arayan herkese çok teşekkür ederiz.

TEŞEKKÜR EDERİZ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin