TİCARET LİSESİ MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik Ticaret Lisesi Mezunlarının her yıl gerçekleştirdiği geleneksel buluşma gününde mezunlarla bir araya geldi.

Her vesile ile vatandaşlarımızla bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Nihat Can, kendisinin de mezun olduğu Bilecik Ticaret Lisesindeki arkadaşları ile buluştu.

 

Gerçekleştirilen buluşma hakkında sosyal medya hesabında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik Ticaret Lisesi Mezunlarının her yıl gerçekleştirdiği geleneksel buluşma gününde dostlarımızla, bizleri yetiştiren hocalarımızla bir araya geldik. Aynı sırayı paylaştığımız değerli dostlarımızı ve arkadaşlarımızı görmekten ve anılarımızı yad etmekten büyük mutluluk duydum. Daha nice uzun yıllar Ticaret Lisesi Mezunları Buluşmalarında bir araya gelmek temennisiyle tüm dostlarıma sağlık, mutluluk diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Okul mezunları da Belediye Başkanı Nihat Can’a gerçekleştirilen buluşma dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

TİCARET LİSESİ MEZUNLARI BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin