TSO BAŞKANI FEVZİ UZUN HAKKINDA ŞOK İDDİA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullah Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz günü yapmaya çalıştığı darbe girişiminin ardından, ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

 

İlimizde Paralel yapıya yakınlığı olduğu iddia edilen, Bilecik Ticaret ve Sanayi odası (TSO) başkanı Fevzi Uzun’un sahibi olduğu Fevzioğlu Petrol ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

 

Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin yaşandığı gece bazı akaryakıt şirketleri, bu durumu fırsat bilerek pompa fiyatlarını neredeyse 2 katına çıkartırken, bazı istasyonlar ise akaryakıt dağıtımı yapmadı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), bu akaryakıt istasyonlarına ceza kesmeye hazırlanırken, Bilecik’te de TSO başkanı Fevzi Uzun’a ait olan Fevzioğlu Petrol Ofisi’nin de darbe girişimi’nin yaşandığı gece Pompa kapattığı iddia edildi.

 

Yurt genelinde darbe girişimini fırsat bilerek pompa fiyatlarını 2 katına çıkartan istasyonların yanında, bazı istasyonların FETÖ darbe girişimine tepki vermek için yollara çıkan çok sayıda vatandaşın mağdur olması için pompa kapattığı öne sürüldü.

 

EPDK tarafından darbe girişiminin yaşandığı gece hizmet vermeyen veya fahiş fiyata akaryakıt satan istasyonlarla ilgili işlem başlatılacağı ve gerekli görülenlere ceza kesileceği bildirilirken, EPDK’nın TSO başkanı Fevzi Uzun’un sahibi olduğu Fevzioğlu Petrol Ofisi’nin, darbe gecesi pompa kapattığı iddialarını değerlendirip değerlendirmeyeceği kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

 

TSO BAŞKANI FEVZİ UZUN HAKKINDA ŞOK İDDİA!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Biz iş cikisi gecerken gaz almaya gittik 20 tl dan fazla vermediler..hatta kapatalim mi diye muhabbet ediyolardi.

    Cevapla
  2. 24 Temmuz 2016, 20:07

    Çok doğru bi haber haber 228 e teşekkürler evet bende oradan geçtim ve fevzioğlu petrol kapalıydı içeride 2 kişi duruyordu biri pompacı biri muhasebeci patronun kapatın dediğini söylediler doğru haber 228

    Cevapla
  3. O zaman bizde tepkimizi gösterelim fetocu fevzioğlu petrolden akaryakıt ve ürünlerini almıyalım.

    Cevapla
  4. Bu şahsın bu fetö örgütüyle bağlantısı varsa gerekenin yapılmasını rica ediyoruz.

    Cevapla
  5. daha birçok isim var fırıncısından mı başlasak kuyumcusundan mı çiğ köftecisindenmi kırtasiyecisindenmi

    Cevapla
  6. bizzat şahit oldum petrolun giriş çıkısı tırlarla kapalıydı suç duyurusunda bulunulması lazım

    Cevapla
  7. Vatandaş sokağa çıkmasın diye mazot satışını durdurdu Amerika’ya el öpmeye gitti Tazmanya’da gerinin okulları için kurban kesmeye gitti araştırılsın cezası verilsin

    Cevapla