TÜGVA MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bilecik Üniversite Gençliği, Fethullahçı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan teröristlerinin girişimleriyle yapılan darbe girişimine karşı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük binası önünde basın  açıklaması yaptı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük binası önünde gerçekleştirilen basın bildirisinde Türkiye Gençlik Vakfı Bilecik Şubesi Üniversite Teşkilat Başkanı Enes Karakuş, üniversite gençliği adına millete silah doğrultanlara karşı bildiriyi okudu.

 

Karakuş tarafından okunan bildiri ise şöyle;

15 Temmuz 2016 gecesi devletimizin içine sızmış hain FETÖ milisleri milletin vergisiyle alınan savunma silahlarıyla masum kolluk kuvvetlerimizin ve milletimizin kanını akıtmak suretiyle milletin iradesine kastetmiştir. Ancak necip milletimiz her zaman olduğu gibi mevzu bahis Hakk’ın müdafaası olunca tanka, topa, tüfeğe, helikoptere ve uçağa aldırmadan göğsüne zırh gibi gerdiği imanıyla canı pahasına bu darbe girişimini bastırmıştır.

 

Şimdi bize düşen, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektir. Dosta güç veren, zalime ve haine korku salan meydanlardaki itidalli, dik ve imanlı duruşumuzu Başkumandanımızdan gelecek ikinci bir emre kadar yılmadan, uyumadan ve yorulmadan devam ettireceğiz.

 

Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yerlerin ve göklerin Yaratıcısı Allah’ın (c.c) emirlerini kanunsuz, hukuksuz ve zalimce verilen bütün emirlerin üstünde tutan necip milletimize ve kolluk kuvvetlerimize Allah’tan yardım diliyoruz.

 

Öte yandan, Düzenlenen basın açıklamasına Türkiye Gençlik Vakfı Bilecik İl Başkanı Ahmet Tuhan, Türkiye Gençlik Vakfı Bilecik Şubesi Üniversite Teşkilat Başkanı Enes Karakuş ve Üniversite öğrencileri katıldı.

t (3) t (1) t (2)TUGVA_ACIKLAMA (4) TUGVA_ACIKLAMA (1) TUGVA_ACIKLAMA (2) TUGVA_ACIKLAMA (3)

TÜGVA MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin