Tüm ilçe Barış Pınarı Harekatı’na Hoparlör Eşliğinde Dua Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na manevi destek amaçlı Yenipazar hoparlöründen dua edildi.

Belediye hoparlöründen Mehmetçiğimize manevi destek için Barış Pınarı Harekatı duası edilirken, İlçe Atatürk Ortaokulu öğrencileri de Mehmetçiğin yanında olduklarını göstermek için, Belediye Başkanı İlhan Özden, İlçe Jandarma Komutanı Cumhuriyet Gürcan, İlçe Müftüsü Durmuş, Sosyal Yardımlaşma Derneği Vakıf Müdürü Hüseyin Yanık, Milli Eğitim Müdürü Özkan Özgümüş ve Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Demir ile birlikte yazdıkları mektupları Mehmetçiğimize gönderdiler.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, “Öğrencilerimize bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, Allah kahraman Mehmetçiğimizin ve bölgede görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin. Tek dileğimiz harekâta katılan askerlerimizin bölgede barış ve huzuru tesis etmesi ve ülkeye sağ salim dönmesidir. Allah ordumuzu, devletimizi ve milletimizi korusun” temennisinde bulundu.

Tüm ilçe Barış Pınarı Harekatı’na Hoparlör Eşliğinde Dua Etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin