TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN KONSER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen ve birbirinden değerli türkülerin türkü severlerle buluştuğu Türk Halk Müziği Konser programı yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent, Muhtarlar, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin am ve türkü severler katıldı.

 

Şef Mehmet UYSAL yönetiminde çalışmalarını sürdüren Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu tarafından sunulan sezonun ilk konser programında Antalya’dan Sivas’a, Nevşehir’den Giresun’a kadar yurdun çeşitli yörelerine ait sevilen türküler seslendirildi.

 

Türkü severlerin unutamayacağı bir gece yaşadığı ve İki bölümden oluşan programda 13’ü koro, 9’u solo olmak üzere birbirinden değerli toplam 22 türkü seslendirildi.

 

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, Bozüyük’ün yerel türkü ve oyunlarını bilen, TRT repertuarına 5 türkü kazandıran eski yerel sanatçılarımızdan Mehmet İbiş’e kültürümüze yaptığı hizmetlerden dolayı Teşekkür Plaketi takdim etti. Program koro ve protokol ile hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN KONSER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin