Türk Sinemasının Usta Oyuncusu Sevenleri İle Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen anneler günü etkinliğinde Türk sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, Bozüyük’lü sevenleri ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezinde düzenlenen “Annem Benim Her Şeyim” adlı anneler günü programına Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Hülya Koçyiğit katıldı. Ünlü sunucu Aynur Ayaz’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük Emniyet Müdürü Hakkı Güner ve eşleri katılırken, Bozüyüklü anneler ve değerli sanatçı Hülya Koçyiğit’in hayranları salondaki yerlerini aldılar.

 

Türk sinema tarihinin en önemli oyuncularından biri olan Hülya Koçyiğit, Anneler Günü özel programında Bozüyüklü annelere sanat yaşamını, anne olmasını ve anneliğin yaşattığı duyguları anlatırken, salonda duygu dolu anlar yaşandı. Annesi Melek hanım ile anılarını, bu evrede sanat hayatına geçişte annesi ile olan ilişkilerini anlatan Hülya Koçyiğit, anneliğin tarif edilemez bir his olduğunu ve bu duygunun dünyanın en muhteşem hissi olduğunu salonda bulunanlar ile paylaştı. Bir dönem geçirdiği kanser rahatsızlığını ve bu dönemde neler yaptığını anlatan Koçyiğit, yaşamı boyunca karşısına çıkan engellerin bir çoğunun üstesinden annelik hissi ile geldiğini belirtti.

 

Türkiye’nin en önemli sinema sanatçısıyken annelik görevinden bir an olsun ödün vermediğini hiç bir şeyin anneliğin önüne geçmemesi gerektiğini anlatan Koçyiğit, hastalık sürecini, çocukları ve torunları ile ilişkilerini bu süreçte yaşadıklarını anlatırken, salonda bazı seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Annelik üzerine unutulmaz bir sohbetin gerçekleştiği gecenin sonunda salonda bulunanlar tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Türk sinemasının efsane ismi, böylesine anlamlı bir günde Bozüyük’te olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hülya Koçyiğit, “Annelik dünyanın en önemli ve muhteşem hislerinden birisi, hayatta hiç bir şey bu hissin ve anneliğin önüne geçmemeli, oynadığım 200’ün üzerinde filmde ve tüm sanat yaşamımda dikkat ettiğim tek husus çocuğum ve işimin önceliklerimin önüne geçmemesi oldu” dedi.

Başkan Bakıcı yaptığı konuşmada; ” Böylesine anlamlı bir gecede Başta Şehit Annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum, annelik hepimizin de çok iyi bildiği üzere her şeyden önemli kutsal bir görevdir. Bizler yaşamımız boyunca anneliğin ne kadar önemli olduğunu bir an olsun unutmamalıyız. Ben bu vesile ile değerli sanatçımız Hülya Koçyiğit’e annelik ile ilgili duygularını ve deneyimlerini bizler ile paylaştığı için yine böylesine güzel bir akşamda bizleri yalnız bırakmadığı için siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programın sonunda değerli sanatçı Hülya Koçyiğit, Bozüyüklü hayranları kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, Bozüyük Belediyesi tarafından programa katılanlara anneler günü hediyeleri dağıtıldı.

Türk Sinemasının Usta Oyuncusu Sevenleri İle Buluştu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin