TÜRSAB’TAN BİLECİK ÇIKARMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu, TÜRSAB üyeleri ve seyahat acentası üyelerinden oluşan heyet, Bilecik ve ilçelerindeki tarihi ve kültürel değerlerimiz yanı sıra turizme ilişkin sahip olduğu değerleri güzellikleri yakından gördü.

Son zamanlarda özellikle Turizmde, Marmara’nın önde çıkan şehirlerinden olan Bilecik’ TÜRSAB üyelerini ağırladı.

 

Marmara Bölgesi’nde tarihi dokusu ve doğal güzelliklerini koruyarak, ekonomi ve sanayide hayli bir başarıyı elde etmiş olan Bilecik; sahip olduğu turistik değerleri ile Anı Tur, Jolly Tur gibi 50 büyük turizm seyahat acentasının programına girerken, TÜRSAB üyeleri de Bilecik’i ziyaret ederek, sahip olduğu güzellikleri keşfetti.

2019 YILI KÜLTÜR VE TARİH TURLARINDA BİLECİK YILI OLACAK

Bilecik Belediyesi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen programda seyahat acentalarının üzerinde hem fikir oldukları düşünce, 2019 yılının tarih ve kültür turizminde Bilecik yılı olacağı belirtildi.

 

Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Umut Özdemir’in rehberlik ettiği heyet, Pelitözü Gölpark ve Yaşayan Şehir Müzesi ziyareti ile başlayan gezileri kapsamında; Osmaneli ilçemizdeki İçmeler Tesisi, Tarihi Konakları ve Rüstem Paşa Cami, Aya Yorgi Kilisesini ziyaret ederken, Söğüt ilçemizde, Kuyulu Mescit, Çelebi Mehmet Cami, Hamidiye Külliyesi, Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti. Pazaryeri ilçemizde ise Bozcaarmut, Küçükelmalı Göletini gezen heyet, daha sonra Kınık Köyünde çömlek sanatını yakından görme imkanı buldu.

 

Bilecik’te de Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden heyet, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret ederek, ilimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgiler aldı.

2019 KÜLTÜR VE TARİH TURLARINDA BİLECİK DE YER ALACAK

Bilecik’teki tarihi ve kültürel değerler başta olmak üzere, doğal güzellikleri ve keşfedilmemiş özelliklerine hayran kalan heyet üyeleri, Bilecik’i 2019 kültür ve tarih turlarında yer alacağını belirtti.

 

TÜRSAB Güney Marmara Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu ise Bilecik’in özellikle tarih ve turizmine ilişkin yaptıkları çalışmalar dolayısıyla Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

 

Bilecik’i her sahip olduğu doğal güzellikler ve turistik değerler dolayısıyla yakından takip ettiklerini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraçoğlu, şehrin turizmdeki geleceğinin parlak olduğunu kaydetti.

TÜRSAB’TAN BİLECİK ÇIKARMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Gelenler ac gidecek yazık ýa gelen guzel de geleni ağırlamamdır asıl mesele burdaki esnaf bilecikte ikamet edenlere davrandığı gibi davranırsa vay halimize ki davranırlar kişilikleri öyle

    Cevapla
Bizi Takip Edin