VALİ BÜYÜKAKIN FABRİKA’DA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Vali Büyükakın, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 102 metrekare alana kurulu Seranit Seramik Fabrikasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

Seranit fabrikası yönetim kurulu icra üyesi Abdulhekim Yakut’tan işleyiş, üretim, ithalat ve ihracat hakkında bilgi alan Vali Büyükakın’a ziyareti sırasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş de eşlik etti.

 

Üretim sahasını gezen ve işleyişi yerinde gören Vali Büyükakın, ”Bilecik’in sessiz sedasız önemli işlere imza atan birçok markası var. İsteğimiz, Ar-Ge çalışmasına, inovasyona, yeniliğe önem veren bu firmalarımızın başarılı grafiklerinin sürekli yükseldiğini görmek. Biz ilimizde hizmet veren tüm işletmelere her türlü konuda destek olmaya hazırız. Firmamıza işlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri de Vali Büyükakın’a Bilecik’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

VALİ BÜYÜKAKIN FABRİKA’DA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 102 m2 mi?

    Cevapla
  2. sanayi demek ilerleme demek büyümek demek sanayicileri bilecikte yer göstermek izmit istanbuldan sakaryadan gelen sanayiclere yer göstermek deemekk

    Cevapla
Bizi Takip Edin