VALİ BÜYÜKAKIN UYARDI “KENDİ PARANIZDAN DAHA DİKKATLİ HARCAYIN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

Bilecik İl Özel İdaresi Il Genel Meclis toplantı Salonu’nda yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısı’na Bilecik Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve kurum müdürleri katıldı.Hizmet ve yatırımların aksamaması için bürokrasinin azaltılması talimatını veren Vali Büyükakın, tasarruf konusunda da uyarılarda bulundu. Yapılan harcamaların gözden geçirilerek kısıtlamaya gidilmesi gerektiğini dile getiren Vali Büyükakın ” gereksiz gördüğünüz her harcama kalemini iptal edin. Özellikle temsil, hediye ve benzeri uygulamalardan vazgeçin. Çiçek yollama, plaket verme adetlerini kaldırın. Takdirinizi, teşekkürünüzü sözlü olarak ifade edebilir yada bir teşekkür belgesi verebilirsiniz. Bütçelerinizi, kendi paranızdan daha çok daha dikkatli harcamalısınız. Tasarruf tedbirlerini bizzat takip edeceğim. Bu konuda hassasiyet göstereceğinizden eminim” dedi.

 

Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

VALİ BÜYÜKAKIN UYARDI “KENDİ PARANIZDAN DAHA DİKKATLİ HARCAYIN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. sayın valim bu kadar tedbirli davranıp emir veriyorsanız önce kendiniz dikkat edin. Bugün cuma ve siz camiye resmi plakalı araçla gidiyorsunuz. Oysa bu devlet o aracı size devletin işlerini yürütmeniz için tahsis etti. Camiye korumalarla giriyorsunuz. Kimden korkuyorsunuz? Korkmanızı gerektirecek bir suçunuz varsa Allahın huzurunda sizi Allahın gazabından onlarda koruyamaz. Öncelikle bunlara siz riayet edin ondan sonra diğer kurum müdürlerine emirler verin. Hadi hayırlı cumalar. Cuma da görüşmek üzere. Umarım yürüyerek veya kendi özel arabanızla gelirsiniz.

    Cevapla
    • 5 Ekim 2018, 23:10

      Vali beye kalsa yürüyerek de gider camiye. Vali bey kendi şahsını temsil etmiyor. Devleti temsil ediyor.Terörün hakim gezdiği dünyamızda Vali beye bir şey olursa Tahir Beye birşey olmuş olmuyor devlet kendini korumamış oluyor. Ona tanımayan bir çapulcu kazara tekme atsa devlete tekme atmış oluyor. Vali demek 7 gün 24 saat millete amade adam demek. Zaten Vali bey tam da adam gibi adam. Çarşı herşeye karşı gezi zihniyetine göre zaten devlet diye birşey olmadığı için siz bunu zaten kavrayamazsınız. Siz Vali beyin konuştuğuna alkış tutacağınıza direkt saldırıya geçmişsiniz.Cuma da görüşmek üzere Bay Misafir!

      Cevapla
      • Ben devletim eğer bu milletin hizmetindeysen diyorsa devlet için çalış. Camide devleti değil kendini temsil eder. Önce sen bunu öğren. Camiye giren devlet değil vali kendisidir. Devlet kendini kendi halkından korumak zorundaysa ki senin dediğinden bu anlaşılıyor. O zaman devlet bu halktan korkuyor demektir. Devlet korkmaz, korkutmaz. Devlet insanına güvenmiyorsa bende devlete güvenmem.

        Cevapla
Bizi Takip Edin