VALİ BÜYÜKAKIN YENİPAZAR İLÇESİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, Yenipazar ilçesinde ziyaret ve incelemede bulundu.

Vali Büyükakın, Yenipazar ilçesi ziyaretinde, Kaymakam Hamza Türkmen, Belediye Başkanı İlhan Özden, İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Kır, İlçe Emniyet Amir Vekili Oğuz Karacan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile daire müdürleri tarafından karşılandı.

 

 

Kaymakam Türkmen’den ilçe hakkında brifing alan ve bir süre görüşen Vali Büyükakın daha sonra Belediye Başkanı Özden’i ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Büyükakın, beraberindekilerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra tadilat çalışmaları devam eden Halk Eğitim Merkezinde ve Atatürk Ortaokulu’nda incelemede bulunarak, ilgililerden bilgi aldı.

 

 

İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Büyükakın, ilçenin asayişi hakkında brifingin ardından Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkında incelemede bulundu.

 

 

Burada Doğa Koruma Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan’dan bilgi alan Vali Büyükakın, daha sonra kanyonun girişine yaklaşık 1 kilometre mesafede bulunan 800 rakımlı seyir terasına çıkarak, kanyonu inceledi.

VALİ BÜYÜKAKIN YENİPAZAR İLÇESİNDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yenipazar, 910 nüfuslu güzel, şirin köy, çalışkan başkanla dahada güzel

    Cevapla
Bizi Takip Edin