VALİ ELBAN, ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Süleyman Elban, çocuk evinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

 

Vali Elban, Polisevi’nde eşi Beyza Elban, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ve Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır ile Bilecik ve Bozüyük ilçesinde oluşturulan çocuk evinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelerek, sohbet etti.

 

Eşi Beyza Elban ile birlikte çocuklarla yakından ilgilenen Vali Elban, devletin gerekli olan her türlü fiziki imkanı sağladığını ve kendilerinin de mahrum kaldıkları aile ortamını ellerinden geldiğince yaşatmak olduğunu söyledi.

 

Çocukların topluma faydalı birey olarak yetiştirilmeleri konusunda ihtiyaçlarının giderildiğini ve bakımlarının en iyi şekilde yapıldığını ifade eden Vali Elban, şunları kaydetti:

 

”Evlerde kalan çocukların aile ortamı içerisinde her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Çocukların topluma yararlı ve özgüvene sahip bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz her türlü imkanı kendilerine sağlamaktadır. Çocuk evlerinde çocuklarımız koğuş tarzından ziyade ev ortamında bakıcı annelerle birlikte yaşayarak, aile ortamını hissetmiş oluyorlar. Ayrıca kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkilemekte, toplumla kaynaşmalarını sağlamakta ve sorumluluk bilinçlerini geliştirmekte. Çocuklarımızı seviyoruz ve değer veriyoruz. Onlardan isteğimiz, derslerine iyi çalışarak, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olmaları en büyük temennimiz.”

 

Çocuklarla konuşarak, ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Elban, eşi Elban ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

VALİ ELBAN, ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin