“VER ELİNİ OSMANELİ” “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” kapsamında, Belediyemizin “Ver Elini Osmaneli” projesi ödüle layık görüldü.Yerel kalkınma ve İşbirliği kategorisinde “Ver Elini Osmaneli” projesi Marmara Belediyeler Birliğince Altın Karınca ödülüne layık görülürken, ödülü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mevlüt Uysal’ın elinden Belediye Başkanı YMM Münür Şahin aldı.

 

Marmara Belediyeler Birliğince Altın Karınca Ödül töreni 30 Kasım 2017 Perşembe günü İstanbul Conrad Bosphorus Hotelde düzenlendi. Düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, projede yer alan Osmaneli Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye kurum müdürleri ve personeller katıldı.Altın Karınca ödülünü Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın elinden alan Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, “Bu ödül tüm Osmaneli’nindir. Osmaneli Belediyesi çalışanlarınındır. Bu ödül hep birlikte bir araya gelindiğinde, birlik ve beraberlik içerisinde olunduğunda neler yapılabileceğinin bir göstergesidir. Bizlerin Osmaneli’ne vermiş olduğu değerin ve hizmetlerin bir karşılığıdır. Bu ödülde Osmaneli Belediyesinde çalışan bütün arkadaşlarımın, Belediye Meclis Üyelerimizin el emeği, göz nuru ve alın teri vardır. Ben bu ödülü Osmaneli Belediyesinin çalışanları adına alıyorum. Bu ödül, bizleri hizmet konusunda daha da şevklendirmiş ve heyecanlandırmıştır. Bu şevk ve heyecanla daha iyi hizmetlere Allah’ın izni ile imza atacağız. Osmaneli’mizi bölgemizin göz bebeği yapacağız” dedi.

 

“VER ELİNİ OSMANELİ” “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. BAŞTA SAYIN BAŞKANIMIZI KUTLARIM OSMANELİ İÇİN GURUR VERİCİ BİR ATILIM

    Cevapla
  2. osmaneli bezi lefke taşı degerlendirmelii lefke tasında hediyelik esya neden erzurum oltu tası yada eskişhirinn lüle taşı olması osmanelinin lefke tası diyeee

    Cevapla
  3. münir baskan lefke taşı ne gbi calısma varr

    Cevapla
Bizi Takip Edin