Yağan Yağmura Aldırmadan Ziyaretlerine Devam Ettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimlerinde 2. sıra adayı olan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, esnafları ziyaret etti.

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Mithat Can Ceylan ve parti yönetimi ile birlikte İsmet İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları tek tek dolaşarak ziyaret etti. Esnaflara kolaylıklar dileyen Milletvekili Eldemir ve beraberindekiler ‘bereketli ve bol kazanç’ temennisinde bulundu.

Bozüyüklülerle hal hatır eden, kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Milletvekili Eldemir, vatandaşlara milletvekilliği döneminde Bilecik genelinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında da bilgi verdi. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Eldemir, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Milletvekili Eldemir ve beraberindekiler yağan yağmura aldırmadan ziyaretlerine gün boyu devam etti.

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte esnaf ziyaretlerinin ardından Çarşı Mahalle’de ikamet eden Halil-Emine Özmen çiftinin evine konuk oldu. Başkan Bakıcı’ya ev ziyaretinde Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti.

 

Burada Özmen ailesinin yakınları ve komşuları ile bir araya gelen Başkan Bakıcı aile fertleri ile bir süre sohbet etti. Merak edilen soruları yanıtlayan ve yapılacak yeni projeler hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, evin miniklerini de sevindirmeyi ihmal etmedi. Evde bulunan küçük çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Bakıcı onlara çeşitli hediyeler verdi.

Yağan Yağmura Aldırmadan Ziyaretlerine Devam Ettiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. selim yağcı niye gezmiyor bozüyükte

    Cevapla
Bizi Takip Edin