YALÇIN AKDOĞAN BİLECİK’TE ‘DEMOKRASİ NÖBETİNE’ KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Başbakan yardımcısı, AK Parti Ankara milletvekili hemşehrimiz Yalçın Akdoğan, Bilecik’te Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimine tepki olarak sürdürülen “demokrasi nöbeti”ne katıldı.

AK Parti Ankara milletvekili Yalçın Akdoğan, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin, “Türkiye 15 Temmuz’da çok büyük bir badire atlattı. O hainler, o haşhaşiler, o zombiler o ruhunu şeytana satmış olan hainler sadece bir cunta kalkışmasında bulunmadılar, bu aynı zamanda bir işgal provasıydı, bu yüzden sizler bugün sadece demokrasiye sahip çıkmıyorsunuz bir vatan savunması yapıyorsunuz, bunun için aziz milletimize teşekkür ediyoruz. şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, yaralılara Allah’tan acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

Akdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimine tepki olarak Bilecik’te, vatandaşlarca o geceden itibaren Cumhuriyet meydanı’nda sürdürülen “demokrasi nöbeti”ne konuk oldu.

 

Burada vatandaşlara hitab eden Akdoğan, şu ifadeleri kullandı:
Bu satılmışlar tanklarıyla geldiler, toplarıyla geldiler, uçakları ile geldiler ama milleti geçemediler. bütün kurumlara sızdılar, her tarafı ele geçirdiler ama milleti ele geçiremediler. Evet bu millet bir tarih yazdı, Bunu ileride herkes daha iyi anlayacak. Bu nasıl bir kirli oyundu, nasıl işgal provasıydı, nasıl bir cunta girişimiydi, Arkasında kimler vardı, işbirlikçileri kimlerdi daha iyi anlayacak.

 

TÜRKİYE İÇİN BİR BEKA MESELESİ

Bakınız sayın Cumhurbaşkanımız kaç yıldır dilinde tüy bitti, bunlar haindir dedi. Bunlar Türkiye düşmanıdır, paralel’dir dedi, çete dedi, hainler dedi ama bazıları anlamak istemedi. biz takıntı yapıyoruz sandılar. Her konuşmamızda bunları ortaya atınca birileri rahatsız oluyordu. “Ya sizde çok abarttınız, takıntı yaptınız” diyorlardı, işte görüldü bunların ne kadar hain olduğu, ne kadar Türkiye düşmanı olduğu görüldü. bir habis ur gibi bunlar devletin her tarafına yayılmışlar. bu yapıyla mücadele Tayyip Erdoğan’ın kişisel meselesi değil, Türkiye için bir beka meselesi, bir vatan meselesi, bir bayrak meselesi, istikbal ve istiklal meselesi. İşte bu yüzden hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Bu hainlere karşı, Türkiye düşmanlarına karşı hep birlikte taşın altına elimizi koymamız gerekiyor.

 

GEZİ OLAYLARININ ARKASINDA BUNLAR VARDI!

O uçaklar bomba attığında, helikopterler kurşun yağdırdığında, o şehitlerin alnında AK Partili, CHP’li, Mhp’li mi yazıyordu. bunlar insanlarımıza, Türkiye büyük millet meclisine kastettiler. Bu yüzden hep birlikte bütün vatan evlatları hep birlikte topyekün birlik ve beraberlik içerisinde bu kirli habis yapıyla, bu çeteyle mücadele etmemiz gerekiyor. Bu ilk oyun değil, ilk saldırıları, ilk darbe girişimleri değil, bazılarına anlatamadık gezi olayları arkasında bunlar vardı. 17 aralık darbe süreci, MİT tırları operasyonu.. bunlar durmadılar, durmayacaklar.

 

ŞİMDİ KÖKLERİNİ KAZIMA ZAMANI!

Bunlar habis ur gibi her tarafa yayılmışlar buna karşı sayın cumhurbaşkanımız tamamdır evlerimize dönüyoruz diyene kadar meydanları boşaltmayacağız inşallah. tamamen kökünü kurutacağız bunların, inlerine gireceğiz demişti cumhurbaşkanımız girdik. Şimdi köklerini kazıma zamanı.

 

BU BİR VATAN SAVUNMASIDIR

Sizler sadece demokrasi kahramanı değisiniz değerli kardeşlerim, bu bir vatan savunmasıdır. Biz çok şehitler verdik, Çanakkale’de, kurtuluş savaşı’nda, devam eden Terörle mücadele de. Bu millet zamanı geldiğinde, vakti saati geldiğinde canını vatanı için siper eder. Kurşunun önüne atlar, tankın önüne de atlar, helikopterin önünede atlar ve atladı da bu aziz millet. Allah hepinizden razı olsun. Bugün meydanlar her tarafta dolu. bunlara hak ettikleri derside vereceğiz inşallah, hak ettikleri cezayıda.

 

OYNANAN OYUNU HERKESİN ÇOK İYİ GÖRMESİ GEREKİYOR

Uzun zamandır bir kara kampanya var dünya da, Türkiye karşıtı bir lobi.. Arkalarında paralel yapı vardı ve bu kara kampanyanın maksadı neydi biliyormusunuz bu darbeye zemin hazırlamaktı, şartları olgunlaştırmaktı, psikolojik olarak iklimi ona hazır hale getirmekti. bu erdoğan gitsin ondan kurtulalım da isterse darbeciler gelsin dedirtmekti. bu oynanan oyunu herkesin çok iyi görmesi gerekiyor.

 

MİLLET OYUNU BOZDU!

Millet oyunu bozdu değerli kardeşlerim, inşallah daha fazla bozacak. hepimiz geleceğimize, vatanımıza, bayrağımıza, mukaddesatımıza sahip çıkacağız. Allah hepinizden razı olsun. bunlar osmangazi’nin, Orhangazi’nin, Hayme ana’nın, şeyh Edebali’nin ruhunu inlettiler, ruhunu muzdarip hale getirdiler değerli kardeşlerim ama bu millet onların maneviyatına sahip çıktı ve işte osmangazi’nin, orhangazi’nin maneviyatına sahip çıkanlar kazandı bugün. Onun için meydanları boşaltmak yok. başkomutanımız tamam diyene kadar yola devam inşallah.

yalcin_akdogan_haber228 (5) yalcin_akdogan_haber228 (6) yalcin_akdogan_haber228 (7) yalcin_akdogan_haber228 (8) yalcin_akdogan_haber228 (9) yalcin_akdogan_haber228 (10) yalcin_akdogan_haber228 (11) yalcin_akdogan_haber228 (12) yalcin_akdogan_haber228 (13) yalcin_akdogan_haber228 (1) yalcin_akdogan_haber228 (2) yalcin_akdogan_haber228 (3) yalcin_akdogan_haber228 (4)

YALÇIN AKDOĞAN BİLECİK’TE ‘DEMOKRASİ NÖBETİNE’ KATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin