YAŞAYAN ŞEHİR MÜZESİNE BİR ÖDÜL DAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Yaşayan Şehir Müzesi, 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri Sosyal Sorumluluk kategorisinde Yılın İl Belediyesi ödülüne layık görüldü.

Üyesi olduğumuz Sağlıklı Kentler Birliği tarafından gerçekleştirilen ödül törenine; Birlik Başkanı Menderes Türel, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, birliğe üye belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ve davetliler katıldı.

 

Sağlıklı Kentler Birliği’nin 2018 yılının son meclis toplantısında gerçekleştirilen ödül töreni, İstanbul Kadıköy’de gerçekleştirildi.

 

Buna göre; 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri Sosyal Sorumluluk Kategorisinde Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi, Yılın İl Belediyesi Ödülüne layık görüldü.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, ödül hakkında yaptığı değerlendirmede; Bilecik Belediyesi olarak yeni bir başarıyı daha elde ettikleri için duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları söyledi:

‘’Sağlıklı Kentler Birliği Birlik Başkanı Menderes Türel yönetiminde 2018 yılının son meclis toplantısını kadim şehri İstanbul Kadıköy’de gerçekleştirdik. 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri Sosyal Sorumluluk Kategorisinde Yaşayan Şehir Müzemiz ile Yılın İl Belediyesi Ödülüne layık görüldük. Sağlıklı Şehir, Sağlıklı Gelecek misyonuyla Bilecik’te gelenek ve göreneklerimizi müzemizde yaşatmaya anlatmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Yaşayan Şehir Müzesinin Turizme olan katkısı son derece mutluluk verici bir durum. Aynı zamanda şehrimizin tanıtımı ve geleceği için de umut ve mutluluk verici. Projemizi ödüle layık gören Sağlıklı Kentler Birliği Üyelerine teşekkür ediyorum. Müzemizin şehrimize kazandırılmasında büyük emekleri olan Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı Bey’e, emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. ’’ifadelerini kullandı.

YAŞAYAN ŞEHİR MÜZESİNE BİR ÖDÜL DAHA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Acaba Bilecikli kaç vatandaş bu meşhur müzeyi merak edip gördü? Bir kamuoyu anketi yaptırın bakalım, ödüllük müzeden haberi olan kaç kişi varmış.

    Cevapla
Bizi Takip Edin