YEMEK ÜRETİM TESİSLERİNDE DENETİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde faaliyet gösteren yemek üretim tesislerinde denetim yapıldı.Vatandaşların başta gıda olmak üzere birçok alanda sağlıklı ve güvenli hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında birçok başlıkta kontroller yaptı.

 

Denetimlerde; başta hijyen kuralları ve genel temizlik başta olmak üzere, ürünlerin son kullanma tarihi, personelin çalışma şartları ve temizliği, işyerini açmak ve çalıştırabilmek için temin edilmesi gereken resmi belgeler,  personel kıyafeti, sağlık karneleri, ambalajlı ürünlerin son kullanma tarihleri ile açıkta satılan ürünler incelendi.

 

Sağlığı olumsuz etkileyecek gıda maddeleri ile diğer maddelerin ayrı reyonlarda satışının yapılıp yapılmadığı, tezgah ve raf yüksekliği gibi incelemelerin de yapıldığı denetimlerde, işletme sahipleri ve çalışanlara çeşitli uyarı ve tavsiyelerde bulunuldu.

YEMEK ÜRETİM TESİSLERİNDE DENETİM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Şimdiyekadar neredeydiniz acaba seçimler yaklaşıncamı vatandaşın sağlığı aklınıza geldi

    Cevapla
  2. Yemek fabrikalarının denetlenmesi çok güzel ama fabrika servisleri de denetlense önüne gelene araç teslim ediyorlar ve bazılarında s plaka bile yok çalışanın canı hiçe sayılıyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin