YENİ HASTANE İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik halkının özlemle beklediği, Yenişehir yol sapağına yapılması planlanan 20 Aralık 2016 tarihide ihalesi yapılan, 261 yataklı yeni hastanenin yüklenici firma ile sözleşmesi 01 Mart 2017 tarihinde 84,4 Milyon lira bedelle imzalandı.

261 YATAK KAPASİTELİ YENİ HASTANE

Yeni yapılacak Devlet hastanesi ile ilgili üklenici firma ile sözleşmenin imzalandığını ve 10 Mart 2017 Cuma günü yer teslimi yapılacağı müjdesini veren AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Nisan ayı içerisinde temel atılması hedeflenen ve 750 İş gününde bitirilmesi planlanan toplam 261 yatak kapasiteli Bilecik Devlet Hastanesinin 57 bin 531 metrekare kapalı alana sahip 5 bloktan oluşması planlandığını söyledi.

 

“5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA OLACAK”

Hastanenin 5 yıldızlı otel konforonda hicmet vereceğini vurgulayan Eldemir, şu ifadelere yer verdi:

 

7 adet suit oda, 9 adet ameliyathane salonu 27 genel yoğun bakım, 8 çocuk yoğun bakım, 4 adet  yenidoğan yoğun bakım yatak kapasitesine sahip olacaktır. Ayrıca Hastane bünyesinde 525 araç kapasiteli otopark, konferans, seminer ve toplantı salonları da bulunacaktır.

 

İleri tıp teknolojisine sahip, akıllı bilgi teknolojileri ile donatılmış tanı-tedavi üniteleri ile büyük ve modern bir tesisin ilimize kazandırmak için desteğini esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Prof Dr. Recep Akdağ’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na ve Bilecik Valisi Sayın Süleyman Elban’a şükranlarımı sunuyor, hastanemizin yapımının en kısa zamanda tamamlanarak hemşehrilerimizin istifadesine sunulmasını temenni ediyorum.


İLGİLİ HABERLER:

YENİ HASTANE İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Onkoloji bölümü olacak mı acaba

    Cevapla
  2. helal olsun reis

    Cevapla
  3. Bilecik’imize hayırlı olsun inşallah

    Cevapla
Bizi Takip Edin