YENİ HASTANEYE MÜJDE %49.05’İ TAMAMLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak atanan Halil Eldemir ilk resmi ziyaretini memleketi Bilecik’e yaptı.

Bilecik halkının özlemle beklediği, yeni yapılan Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

 

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde yapımı devam eden hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Eldemir, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Hastanenin %49.05’i Tamamlandı

Halil Eldemir, projenin %49.05’inin tamamlandığını söyleyen Eldemir, hastane projesiyle ilgili herhangi bir ödenek sorunu yok, ihalemizde bitiş tarihi Mayıs 2019, inşallah planlanan tarihte bitecek ve vatandaşlarımızın hizmetine girecektir.Ardından AK Parti Bilecik İl Başkanlığını da ziyaret eden Eldemir, burada yaptığı konuşmada, memleketin her köşesinde yapılacak bir olduğunu söyledi.

Kendi Ekibiyle İlk Programı Memleketi Bilecik’te

Kendi ekibiyle ilk programı memleketi Bilecik’te yapmak isteğini söyleyen Halil Eldemir, “Bilecik kendi memleketimiz ama bu topraklar ata yurdu. Sadece bizim atalarımızın yurdu değil sonuçta Osmanlı Devletinin ilk kurulduğu topraklar. Buralar bu anlamda da önemli dedik. İnşaatımız fevkalade güzel yürüyor. İnşallah 2019’un 5’inci ayında bitirilmesi planlanıyordu. Biz müteahhit teşvik ettik. İnşallah kış ayı bitmeden mart gibi bitsin olsun istedik. O da gerekli çalışmayı yapacak. Bileciklilerin hayali olan 5 yıldızlı otel konforunda olan bir hastaneye kavuşmuş olacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

2002 Yılından Sonra Sağlıkta Efsane Yazıldı

Eldemir, “Destanlar yazdık. Çok başlılıktan tek hastaneye. SGK kurumu, BAĞKUR kurumundan tek hastaneye geçildi. İlacı herkes aynı yerden ulaşabilir oldu, herkes ambulans hizmetinden yararlanabilir oldu. Artık daha önemli bir noktadayız. İki günümüz eşit olursa ziyandayız. Bu güne kadar iyi noktaya getirdiğimiz sağlık reformunu daha iyi noktalara götürmemiz lazım. Sağlık alanında yapmış olduğumuz çalışmalarla dünyada örnek gösterilmemiz lazım. Bunun için büyük yatırımlar yapıyoruz.” dedi.


İLGİLİ HABER

YENİ HASTANEYE MÜJDE %49.05’İ TAMAMLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin