YENİ MALZEMELER HİZMETE SUNULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Belediyesi İtfaiye Müdürü Ayhan Çengel, Söğüt itfaiyesine kesici ve ayırıcı kurtarma malzemeleri alındığını bildirdi.

 

Çengel yaptığı açıklamada, itfaiye bünyesinde kullanılan araç gereçlerin yetersiz olmasından dolayı, sekiz bin Euro değerinde yatırım yapılarak, modern kesici ve ayırıcı kurtarma malzemeleri aldıklarını belirtti.

 

 

Yeni alınan malzemelerin kullanılacağı olayların hiçbir zaman yaşanmamasını dilediğini belirten Çengel, “yaşanabilecek bir olay sonrasında kazazedelerin, sıkıştıkları yerden kurtarılmasında kullanılacak olan bu araç ve gereçler, kaza ve göçük gibi olaylara müdahale kabiliyetini arttırmaktadır. Eksiğimiz olan gerekli malzemeleri araştırıp, kullanabileceğimiz malzemelerin en iyisini müdürlüğümüze kazandırmış bulunmaktayız.” dedi.

 

 

Ayrıca, kesici ve ayırıcı kurtarma malzemelerinin teslim edilmesine katılan, yangın eğitmeni ve iş güvenlik uzmanı Nihat Dinç’in, yeni alınan malzemelerin nasıl kullanılacağıyla ilgili itfaiye personeline uygulamalı eğitim verdiği bildirildi.

YENİ MALZEMELER HİZMETE SUNULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin