YENİ PROJENİN TEMELLERİ ATILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Şerifpaşa Cami etrafında hayat bulacak olan Şerifpaşa Cami Meydan Düzenleme Projesinin temellerini atılıyor.

Bilecik Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak Şerifpaşa Cami Meydan düzenlemesi çalışmaları ile Bilecik vizyon projelerden birine daha sahip oluyor.

 

Şehir merkezinde yer alan ve insanların yoğun uğrak noktası olan Şerifpaşa Cami Meydanı, yeni projesi kapsamında; dinlenme ve yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, su havuzları, şadırvan ve tuvaletlerin yanı sıra vatandaşların nefes alacağı yeni mekanlar sunacak.

 

 

Bilecik Belediyesi 2017 yılı vizyon projeleri arasında yer alan Şerifpaşa Cami Meydan Düzenleme Projesi ile çocuklar vakit geçirebilecek yeni alanlara kavuşurken, şehir insanı da yeni bir dinlenme ve güzel vakit geçirme alanlarından birisine kavuşacak.

 

 

Şehir estetiğine uygun birçok görseli ile birlikte yeni uğrak alanlarından biri olacak Şerifpaşa Cami Meydan Projesinde mahalle sakinlerinin nefes alabilecekleri ve ikramlardan faydalanabileceği butik iş yerleri de yer alacak.

 

 

12 Ekim Perşembe günü saat: 13:30’da gerçekleştirilecek olan temel atma töreninde vatandaşlara aşure ikram edilecek.

YENİ PROJENİN TEMELLERİ ATILIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin