YENİ YAĞMUR SUYU HATLARI VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta, yeni yağmur suyu hatları ve kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar kapsamında yeni yağmur suyu hatları inşa eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın oluşabilecek ani sel baskınlarına karşı zarar görmesini engelliyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan yağmur suyu hatları yapılırken,  diğer yandan kanalizasyon ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar yeni asfalt ile buluşurken aynı zamanda kaldırımlar da yenileniyor.

 

Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

YENİ YAĞMUR SUYU HATLARI VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 15 Kasım 2018, 15:56

    Seçim zamanı ne iş yapılır? 1- Kaldırım, 2- Sıcak Asfalt, 3- Her Mahalleye Konak Yapma sözü verilir.

    Cevapla
  2. bağlar caddesi bildiğin dubai gibi toz toprak heryer kazdılar saçtılar kapatmıyorlar.hertarafı toz duman kaplayınca yalandan yere suladılar bir kere çamur gölüne döndü heryer.yol kapatıyorlar ikaz yolun sonunda.yolun karşısındaki kaldırımlar yapılalı daha 10 ay olmadı naptılar o kaldırımları toprak altında geçmiş olsun.yazık günah.kaldı ki seçim zamanı mı yapılır bu?hürriyet mahallesinde kasis yapmışlar tam kazaya sebebiyetlik 45 50 cm civarında.ya madem yapıyorsunuz tam yapın.

    Cevapla
Bizi Takip Edin