Yüksekokul Fakülte Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünün uzun süreli çalışmaları meyvesini verdi ve Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun Fakülteye dönüştürülmesine karar verildi.

2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununun ek 30’uncu maddesi gereğince verilen, 17/4/2019 Tarihli ve 967 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı, 8 Nisan Perşembe günü Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, uzun süreli bir hazırlık sürecinin ardından gerekli tüm şartları yerine getiren Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun, Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) yapılan başvurusunun olumlu sonuçlanmasının ve Sayın Cumhurbaşkanımızın onay kararlarının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

 

Bu kararın Üniversiteye, Bilecik’e ve Bozüyük’e hayırlar getirmesini dileyen Rektör Taş, Bozüyük Uygulamalı Bilimler Fakültesinin bundan böyle artan bir ivmeyle çalışmalarına devam edeceğine ve daha da başarılı bir eğitim kurumu haline geleceğine yürekten inandığını söyledi. Rektör Taş, başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, kararın alınmasında emeği gecen herkese teşekkürlerini sundu.

Yüksekokul Fakülte Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. adım atılan yer üniverite iyice düşürüdüler eğitimi sistem yerlerde şuan

    Cevapla
  2. Üniversite dediğin bilim üretir proje üretir.Boş maalesef Bilecik Üniversitesinin ne başarısını duydunuz???

    Cevapla
Bizi Takip Edin