Zorla Araca Bindirdiler Darp Edip Ormanlık Alana Attılar (Film Sahnesi Gibi..!)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir araca zorla bindirip darp edilerek ormanlık alana atıldığı iddia edilen şahıs Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Alınan bilgilere ve iddialara göre; Bilecik merkez Bilecik Bahçelievler Mahallesi 32 evler sokak civarlarında bir araca zorla bindirilen Hasan K. (34) araçta bulunanlar tarafından darp edildikten sonra ormanlık alana atıldı.

 

Burnu kırılan ve omurilik bölgesinde de sıkıntı bulunan Hasan K. hemen 155 arayarak “Beni döverek ormanlık bir alana attılar, ama yerimi bilmiyorum, her yerde ağaçlar” diye polisi arayarak kendi yerini bildirdi.

 

Polis ekipleri bu esnada aracın plakasını kısa sürede tespit ederek, aracı arama çalışmaları başladı. Araç merkez Dedeoğlu Caddesi’nde ekipler tarafından yakalandı.

 

İddialara göre, 3 kişinin darp ettiğini söyleyen Hasan K. polis ekipleri 3 kişiden 2 kişiyi Dedeoğlu caddesi üzerinde buldu. Diğer 3’üncü şahıs için arama çalışması başlatan ekipler bu şahsıda gözaltına aldı.

 

Şahıslar Hasan K. Çakırpınar Köyü yolu üzerinde kanal boyuna bıraktıklarını söyledikler. Ekipleri buraya giderek Hasan K.’yi yaralı şekilde. buldular.

 

Yaralı şahıs 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan araçta bulunan 3 kişiden Necati K. ve Engin Ç. gözaltına alınırken, diğer şahıs serbest bırakıldı.


3 KİŞİDEN 1’İ TUTUKLANDI HABERİ İÇİN RESME TIKLAYIN..

Zorla Araca Bindirdiler Darp Edip Ormanlık Alana Attılar (Film Sahnesi Gibi..!)
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin