Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER’den şehit ve gazi ailelerine iftar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) tarafından Bilecik’teki şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi. 
DSC_6752
   Gölpark’ta düzenlen iftar yemeğine, Bilecik Valisi Süleyman Elban, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, ZÜCDER  Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, Bilecik Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Hayati Durak ile şehit ve gazi aileleri katıldı. 
DSC_6732
ZÜCDER Başkanı Erdoğan, İl Müftüsü Necati Akkuş’un yaptırdığı duanın ardından yaptığı konuşmada, ZÜCDER’in züccaciye sektörünü temsilen 2004 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden itibaren firmalardan önce sektörü sektörden önce de ülkenin menfaatlerini ön planda tutmaya çalıştıklarını söyledi. 
Ülkenin gelişimine, kalkınmasına, refahına ve huzuruna katkı sağlayacak faaliyetlerle amaçlarına bir adım daha yaklaştırdığını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: 
   “Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu durum hepinizin malumu. Gönül ister ki her zaman tüm dünyayı barış sarsın ancak çok eski tarihlerden beri dünyada yaşanan sıkıntılar zaman zaman istenmeyen can ve mal kayıplarına neden olmakta. Bizler de bize emanet edilen vatanımızın kutsal topraklarımızın korunması ve kollanması için zaman zaman bedeller ödemek zorunda kalmaktayız. Maalesef bu günlerde de ülke olarak bedel ödediğimiz bir süreçten geçiyoruz. Sizler bu vatan için canlarını hiç düşünmeden vermiş şehitlerimizin ve bu mücadelelerden gazi mertebesinde çıkmış evlatlarımızın ailelerisiniz. Sizlerinde acılarını hafifletmemizin mümkün olmadığını biliyoruz ama şunu bilin ki hepinizin acısını bizde sizler gibi hissediyoruz. Milletçe aynı duyguları yaşıyor ve de üzüntü duyuyoruz. Burada önemli olan birlik ve beraberlik duygumuz. Aynı bayrağın altında yaşayan milletimiz olarak el ele verip bütün bu sorunlarımızın üstesinden gelebiliriz. Biz millet olarak zor zamanlarda her zaman kenetlenmeyi bilmişizdir.” 
Erdoğan, şehit ve gazi ailelerinden okuyan öğrencilere burs vereceklerini sözlerine ekledi.
   Ayrıca, Bilecik’te faaliyet gösteren bir porselen fabrikası tarafından şehit ve gazi ailelerine mutfak takımı hediye edildi. 
DSC_6731 DSC_6754 DSC_6732  DSC_6747 DSC_6736 DSC_6752
Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER’den şehit ve gazi ailelerine iftar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin