1. OLAĞAN GENÇ STK BULUŞMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, İl Gençlik Kolları Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Olağan Genç STK Buluşmasında öğrencilerle buluştu.

Bilecik Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Nihat Can, öğrencilerle sohbet etti ve tecrübelerini paylaştı.

 

Genç Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin de konuşma yaptığı programda Öğrenci ve Yaşam Koçu Psikolojik Danışman Mutlu Selen Haşit de öğrencilere alanı ile ilgili bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen program hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’İl Gençlik Kolları Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Olağan Genç STK Buluşması programında genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Gençlerimizle hasbihal ettik, şehrimiz hakkında görüşlerini ve taleplerini dinledik. İnşallah Yeni Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine genç kardeşlerimizle tam gaz ilerleyecek. Genç STK’larımız ile bir araya gelmemize vesile olan AK Gençlerimize teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Çekilen kuralara göre ismi çıkan öğrencilere çeşitli hediyelerin taktim edildiği etkinlik, öğrencilere çiğ köfte ve ayran ikramı ile sona erdi.

1. OLAĞAN GENÇ STK BULUŞMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. HİÇ bir ülkede gençler bu kadar sömürülmemiştir. Arka bahçeler toplantısı diye adlandırmak daha doğru olurdu.

    Cevapla
Bizi Takip Edin