1 TIR YARDIM MALZEMESİ DUALAR EŞLİĞİNDE HALEP’E UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Kızılay işbirliğinde düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımların bulunduğu tır, törenle uğurlandı.

KYK Bilecik İl Müdürü İsmail Şen, yaptığı açıklamada, “Tüm illerimizde olduğu gibi Bilecik’te de öğrencilerimizin önderliğinde ve personelimizin yardımlarıyla Halep’te ki kardeşlerimize göndermek üzere topladığımız 1 tır yardım malzemesini dualar eşliğinde Halep’e yolcu ediyoruz. Dua esnasında dudaklarımızdan dökülecek bir amin bu tırın içerisindeki malzemeleri, yardımları dahada bereketlendirecek ve amaç hasıl olacaktır.” dedi.


Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar ise “Şuanda tırda 290 tane yatak, 150 tane battaniye, giyecek ve gıda malzemeleri bulunmatadır. Yardım tırı Cilvegözü sınır kapısına oradanda Kızılay vasıtasıyla Halep’e gidecek. Bilecikliler olarak Halep’e yardım etmekten onur duyuyoruz ” ifadelerini kullandı.

 

KYK Bilecik İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ayhan Tozan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bulundu.

 

Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde Yardım tırı yola çıktı.

1 TIR YARDIM MALZEMESİ DUALAR EŞLİĞİNDE HALEP’E UĞURLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin