110 itfaiye çağrı numarasının ”112 Acil Çağrı Merkezi”ne entegresi gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün (110) itfaiye çağrı numarasının ”112 Acil Çağrı Merkezi”ne entegresi gerçekleştirildi.

Emniyet, Jandarma, Sağlık, Belediye, AFAD ve Orman gibi acil çağrı numaralarının toplandığı, 112 Acil Çağrı Merkezine ilçe itfaiyelerinin de entegre çalışmaları kapsamında Bozüyük Belediye İtfaiye Müdürlüğü ”110” acil çağrı numarası Vali Bilal Şentürk’ün sisteme yüklemesiyle entegresi sağlandı.

Bozüyük İtfaiye Müdürü Rasim Keskin ile sistem üzerinden görüşerek, 110 itfaiye çağrı numarasının 112 Acil Çağrı numarasına entegresini gerçekleştiren Vali Şentürk, ”Diğer ilçelerimizin itfaiye birimlerinin 110 acil çağrı numaralarının entegre çalışmaları devam ediyor. Acil çağrı numaraları kısa sürede 112 Acil Çağrı Merkezi’nde toplanmış olacak. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen acil çağrılar, tecrübeli ve eğitimli ”Çağrı karşılama personeli” tarafından alınacak. Daha sonra vatandaşlarımızın talebi dogrultusunda ekiplerin zaman kaybedilmeden sevk ve idaresiyle ihtiyaç duyulan olay yerine en kısa sürede ulaşmaları sağlanacak. Normal olayların yanında olağanüstü durumlarda daha hızlı müdahale sağlayacak yer burası, onun için ilimizin beyni de burası olacak.” dedi.

Vali Şentürk, yardıma gerçek ihtiyacı olan vatandaşların mağdur olmaması için, 112’nin gereksiz yere aranmamasını istedi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili İbrahim Barış Kalın’dan bilgi alan Vali Şentürk, daha sonra Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu ile birlikte GAMER’de de incelemede bulunarak, Müdür Vekili Filiz Sağır’dan çalışma düzeni hakkında bilgi aldı.

110 itfaiye çağrı numarasının ”112 Acil Çağrı Merkezi”ne entegresi gerçekleşti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin