135 milyon yatırımlı 4 Fabrika Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesinden yer alan yaklaşık ilk etapta 500 kişiye istihdam sağlayacak 135 milyon liralık yatırım yapacak Tekstil, Çivi, Klima ve Kablo fabrika yetkilileri Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün katıldığı törenle satış sözleşmelerini imzalandı.

İmza törenine, Vali Bilal Şentürk, Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin katıldı.

Kaymakamlık binasında firma sahipleriyle bir araya gelen Vali Bilal Şentürk, üretim alanları hakkında yetkililerden bilgi aldı.Şentürk, ziyaretinde yaptığı konuşmada, ilçenin büyük bir yatırıma kavuştuğunu söyledi.

187 bin metrekarelik alanın 4 firmaya tahsis edildiğini söyleyen Şentürk, “Farklı firmalarımız burada inşaat çivisi imalatı, seri iklimlendirme, kablo ve tekstil firmalarımız faaliyet gösterecek. Bu çalışma hem istihdam hem de yatırım miktarı ile ilk etapta yaklaşık 500 kişilik bir iş imkanı vadediyor. Toplamda 135 milyon lira civarında bir yatırım olacak. Ülkemizin yeni tip koronavirüsle mücadele ettiği bu dönemde, dünyanın kıvrandığı bir süreçte, tekeri çeviren ve yatırımı devam ettiren firmalarımıza ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz.Burası bölge itibarıyla kavşak noktası konumunda. Burası üretilen ürünlerin pazara ulaştırılması noktasında, limanlara yakınlık ve ulaşılabilirlik durumunda stratejik bir pozisyonda. Sadece istihdam boyutunda değil, katma değeri yüksek teknolojilerinin bölgemize gelmesini istiyoruz. Yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz.”

Şentürk, konuşmaların ardından firma sahipleriyle satış sözleşmelerini imzaladı.

135 milyon yatırımlı 4 Fabrika Geliyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Çok guzel gelişme gençler calisir

  2. 16 Ekim 2020, 22:30

    Sinbo ve balata fabrikası gibi olmazsa eğer güzel .

  3. Daha öncede ismi duyulan ama bir çivi bile çakmadan evrak üstünde ismi imzada kalan fabrika kurulacak haberlerine benzeme inşallah bu tür gelişmeler güzel ama şehrinde artık eski kalıplarından çıkarak bu tür gelişmelere ön ayak olması gerekir bence ve bu izmir yolu projesi idi yanılmıyorsam bir an önce devreye girerse bir anda yıldızı parlayacaktır bu şehrin…

Bizi Takip Edin