15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar,  İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, CHP İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, gazi ve şehit yakınları, kurumlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partiler ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanında toplanan binlerce kişi, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşü” kapsamında, yürüyüş gerçekleştirdi.

 

Meydandaki program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından Küre Mehter takımının gösteriyle devam etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

Halk ozanları Neşet İçöz ve Kazım Kaya tarafından gerçekleşen ‘aşık atışması’nın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcuların karate ve tekvando gösterileri sunuldu.

 

Gazeteci yazar Tuğrul Selmanoğlu’nun gecenin önemini anlatan konuşmasıyla süren etkinlik, il müftülüğünce hazırlanan program ile devam etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin