1531 AĞAÇ İLE 10 BİN 600 ADET BİTKİ TOPRAKLA BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilkbahara hazırlık çalışmaları kapsamında yüzlerce ağaç ve binlerce bitki toprakla buluştu.

Yeşil Bilecik’te sahip olduğumuz yeşil alanların artırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin dört bir köşesinde ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları devam ediyor.

Şubat ayı içerisinde başlayan çalışmalar kapsamında 600 çınar, 570 ıhlamur ve çeşitli ağaç türleri olmak üzere toplamda 1531 adet ağaç toprakla buluştu.

Çalışmalar kapsamında çınar, ıhlamur, oya ağacı, hatmi ağacı, akçaağaç, mazı, servi, ladin, süs eriği, sedir, top akasya, karaağaç ve Arguvan çeşitlerinden oluşan ağaçları, ilkbahar için diken ekipler; biberiye, yan ardıç, kızılcık, taflan, Amerikan sarmaşığı, formium, dağ muşmulası, karayemiş, nitida, ateş dikeni, kelebek çalısı, şimşir, ligustrum ve filbahri çeşitlerinden oluşan 10 bin 600 adet bitkiyi toprakla buluşturdu.

Şehrin birçok noktasında güzel çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaç ve bitki dikme çalışmalarını önümüzdeki aylarda da devam edecek.

1531 AĞAÇ İLE 10 BİN 600 ADET BİTKİ TOPRAKLA BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin