18 Yaşındaki Genç Bağımsız Bilecik Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 yaşındaki lise öğrencisi Bağımsız Bilecik Belediye Başkanlık Adayını açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için takvim işlerken Bilecik’te beklenmedik bir isim adaylığını açıklayacağını belirtti.

2006 doğumlu lise öğrencisi Enes Keskin önümüzdeki süreçte adaylığını resmen başvuruda bulunacağını belirterek şu ifadelere yer verdi, “Ağaç yaşken eğilir” Ata sözüyle yola çıkıp bütün gençlere özgüven verip cıktığım bu yolda basamak basamak ilerleyeceğime örnek bir aday olduğumu göstermeye sizin desteklerinizle hazırım.Birlikten kuvvet doğacak güneş gibi yarınlarımızı aydınlatacak.Bu ülkenin genç, aklıselim siyasetçilere ihtiyacı var aynı adımlarla değil yeni adımlarla ilerlemeye hazırım.” dedi.

Genç aday Keskin, “Seçileceğim zaman diliminde pek çok peyzaj mimarı ile çalışacak ilimizi temiz ve güzel çevre projelerimizle canlandıracağız ve belirtmek isterim ki ilimizi yiyici ve rüşvetçi siyasilerden arındırıp genç, çalışkan ve halkçı ekibimizle daha iyi bir hale getirmeyi hedefliyorum.” diye konuştu.

“Rakiplerimiz bizi korkutmuyor aksine dahada iddaalı ve isdikrarlı yapıyor.”

İlimiz her şeyin en iyisine layıktır diyen Keskin, “Seçen değil Seçilen olarak gelmek istiyorum” .Benim seçmen adayım kuşkusuz ilimiz adına en güzelini düşünenler olacaktır. Ve inaniyorum ki halkımızda artık alışılagelmiş soğuk kanlı siyasetçilerden sıkılıp halkın içinden olan bizleri destekleyecektir.” ifadelerine yer verdi.

18 Yaşındaki Genç Bağımsız Bilecik Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı!
Masal Organizasyon