2 AY İÇERİSİNDE BİTECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkez Akasya Altı Mevkii’nde fore kazık çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Şehir Mezarlığın kayması ile ilgili yapılan düzenleme hakkında Haber228’e açıklamalarda bulunan Firma Proje Müdürü Namık Kılıç, Eylül sonu itibariyle çalışmalara başladıklarını ve toplamda 264 tane yapılacak kazığın 192 tanesini bitirdiklerini ve projenin yüzde 65’lik kısmının bittiğini belirtti.

Kılıç, hava şartlarının müsaade etmesi halinde çalışmaların 2 ay içerisinde bitmesini öngördüklerini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

“HAVA ŞARTLARI DA MÜSAADE EDERSE..”

İşimizi Eylül sonu itibariyle başladık Ekim başında aktif olarak devam ettik. 264 tane kazık var burada. 264 kazığın biz aşağı yukarı 192 tanesini bitirdik çalışmalarımız devam ediyor. Yalnız ilave olması amacıyla eklediğimiz kazıklar da var, onların projesi de geliyor. Şuan da kazıklar bittikten sonra başlık girişi aşamasına gelindi. Yaklaşık 90 metreye kadar geldik, çalışmalarımız devam ediyor ve bir aksilik olmazsa 2 ay içerisinde buradaki imalatımızı hava şartları da müsaade ederse toparlayıp bitireceğiz.

“HERKES ÇOK HASSAS”

Şuanda yapılan projelere göre çok titizlikle yönetiyoruz, kara yolları da çok hassas bu konuda, herkes çok hassas. Bir risk olduğunu düşünmüyoruz, herhangi bir risk de kalmayacak Allah’ın izniyle.

2 AY İÇERİSİNDE BİTECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Oraya yatırdıkları para ili yeni mezarlık yapılırdı kesin birinin cebine bayram harçlığı veriliyordur

    Cevapla
Bizi Takip Edin