2. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Büro-Sen Yalova – Bilecik Şube Başkan Yardımcısı olarak yeniden güven tazelediler.

Şube Genel Kurulunda Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Deviren, Türkav Yalova Şube Başkanı Naci Pürmüz, Türk Sağlık-Sen Yalova Şube Başkanı Semih Kızılkaya, Bursa Şube Başkanı İbrahim Bulut ve Şube Başkan Yardımcıları, İstanbul 5 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Erdal Gürbulak, Türk Tarım Orman-Sen Yalova Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Yiğit de hazır bulundu.

 

Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslan konuşmasında Çalışma hayatında yaşanan sıkıntıların sendikal mücadeleye yansıyan olumsuzluklarını ve son yapılan Toplu sözleşme sürecinde çalışan ve Memur emeklileri açısından ekonomik anlamda, sözde sendika tarafında oynanan çadır tiyatrosu sonucunda mağdur edildiğini söyledi.

 

Genel Başkan YardımcısıNIN ardından kürsüye gelen, Başkan yardımcısı ve Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen konuşmasında “Yalova ve Bilecik’ten genel kurula katılan delegasyona ve misafirleri selamladı.

İl Temsilcisi Taşkesen Yeniden Güven Tazelediklerini belirterek “Türk Büro-Sen Yalova – Bilecik Şubemizin 2.Olağan Genel Kurulumuz Hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim bizleri utandırmasın. Katılan, katılamayan gönlü bizlerle olan, hayır duasını bizlerden eksik etmeyen herkese Şubem ve Bilecik olarak teşekkür ederim. Allah razı olsun.” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları için oy kullanma işlemine geçildi.

 

Yapılan oylama sonucu oluşan liste aşağıdaki gibidir.

Hacı Ali Kalaycı
Cüneyt Taşkesen
Muharrem Fidanoğlu
Selahattin Savcı
Levent Bayramlı
Serdar Karadağ
Ertuğrul Ünsever

2. OLAĞAN GENEL KURULU TAMAMLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin