3 bin 600 ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından kurulan ve ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz olarak yararlanabildiği giyim evi hizmet vermeye devam ediyor.

Bilecik’li vatandaşların evlerinde kullanmadığı ve iyi durumdaki kıyafetlerini bağışladıkları Bozüyük Belediyesi Giyim Evi yapılan bağışlar ile büyürken,çok önemli bir amaca hizmet ediyor. Özellikle Okullarda yapılan yardım kampanyaları ile, Öğretmenler ve Okul Aile Birlikleri tarafından büyük ilgi gören giyim evi, 2017 yılının ilk 8 ayında 3600 ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet verdi.

 

 

 

Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından ziyaret edilen giyim evi, bir mağaza görünümün yanı sıra, ilgili personeli ve sunduğu geniş seçenekler ile paylaşmanın güzelliğine ve önemine işaret ediyor.

 

 

Hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veren giyim evi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayda bir kez olmak koşulu ile ücretsiz kıyafet,ayakkabı ve mont gibi giyim eşyaları hizmeti veriyor. Konu ile ilgili olarak yapılan kıyafet yardımları için destek vatandaşlara teşekkür eden Bozüyük Belediyesi giyim evi personeli, artık ihtiyaç duymadığınız ve iyi durumdaki kıyafetlerin bir başkasının mutluluğu olabileceğini vurguladı.

3 bin 600 ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet verildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin