304 SAHİPLİ KÖPEĞİN AŞISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede bulunan sahipli köpekler için düzenlenen ücretsiz kuduz aşısı kampanyasında 304 köpeğin aşısı yapıldı.

 

Yoğun ilgi gören bu uygulama ile 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa göre sahipli köpekler belediye tarafından kayıt altına alınmış oldu.

 

 
Mezbaha Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Veteriner Hekimliği tarafından Avcılık Kulübü ile birlikte sahipli köpeklere uygulanan kuduz aşısı kampanyası ile köpekler kuduz hastalığına karşı aşılanırken aynı zamanda sağlık kontrolünden de geçiriliyor. Her yıl sahipli köpeklere uygulanan ücretsiz kuduz aşısı kampanyasından memnun olduklarını dile getiren ve belediyeye teşekkür eden köpek sahipleri de sesli anons sistemi ile duyurulan kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor.

 

 

Kampanya hakkında bilgi veren yetkililer, yapılan aşılamayla birlikte kuduz riskini ortadan kaldırmayı ve ilçedeki sahipli köpekleri kontrol altına almayı amaçladıklarını söyleyerek “koruyucu sağlık hizmetlerine önem veriyoruz. Yıl boyunca hayvan barınağında ücretsiz aşılama yapıyoruz. Barınağa getirilemeyen hayvanlar da bu kampanya ile aşılanıyor. İki gün yaptığımız kampanyada ilk gün 225 ikinci gün ise 79 köpeğin aşısını yaparak toplam 304 sahipli köpeğimize aşı yaptık ve kayıt altına aldık” dedi.

304 SAHİPLİ KÖPEĞİN AŞISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Mayıs 2017, 02:41

    BİLECİK MERKEZ DE DE OLMALI TEBRİKLER BOZÜYÜK BELEDİYESİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin