35 Bin Adet Motor Üretilecek Yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesi Selimiye Sanayi Parsellerine yeni yatırım. MMS MOTOR 20.000 m2 lik arsa aldı ve bu arsa üzerinde 10.000 m2 lik kapalı alanda yılda 35.000 adet motor üretecek tesisi Osmaneli’ye kuracak.

Osmaneli Belediyesi Emlak Ofisin yatırımcılara ilk elden sanayi arsası temini aracısız satıcı ve alıcıyı bir araya getiren organizasyon olarak yatırımcıya destek oluyor.

Belediye Başkanı Münür Şahin yapmış olduğu açıklamada;

“teknolojik bir yatırımın daha ilçemize geliyor olması ve yatırım için sanayi parsellerimizi tercih etmesi,yapmış olduğumuz planlamaların,öngörülerin ne kadar isabetli olduğunu da gösteriyor.OSB de süren davalar nedeniyle hızla oluşturduğumuz sanayi parsellerimiz ilçemizin önünü açtı.Birçok şirket yatırım için ilçemizde sanayi parsellerimizden yerini aldı.

“En az 2 Bin 500-3 Bin çalışana ihtiyaç duyulacak”

Osmaneli OSB de davaların sona ermesi ve doluluk oranına ulaşması nedeniyle Belediyemizin Selimiye Sanayi Parsellerini OSB genişleme alanına dahil ediyoruz.Yatırımcılarımız sanayi parsellerimizden aldıkları yerler için OSB alt yapısından ve teşviklerinden yararlanabilecek.Çok avantajlı olan sanayi arsalarımıza çok yoğun talep var.
Neredeyse her hafta bir yatırımcının arsa aldığı ilçemizde işçi ihtiyacı da giderek artıyor.3-4 yıl içinde ilçemizde en az 2.500-3.000 çalışana ihtiyaç duyulacak.Bunun ilçemize etkisi 10.000 en az kişi olacak.Osmaneli de yatırım yapan kazanır.Sadece konut olarak 500 yeni konut ihtiyacımız var.Özellikle müstakil evlere büyük ilgi var ilçemizde.Yerel Müteahhitlerimiz,TOKİ ve Belediye olarak bu ihtiyacı karşılamak için planlamaları yapıyoruz.

Çok yakında Milletvekilimiz Selim Yağcı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen iki büyük yatırımı da açıklayacak. Bu konuda çalışmalar devam ediyor.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji Bakanımız Fatih Dönmez’in destekleri ile Osmaneli yükselişini ve büyümesini sürdürecek.

“Tam bir lojistik merkezi oluyor”

Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik-Bandırma yüksek hızlı tren hattı aynı zamanda taşımacılık içinde kullanılacak. Osmaneli tam bir lojistik merkezi oluyor.Küçük sanayimize yeni ilavelere yapıyoruz.Osmaneli sanayide hedeflerine ulaşırken Bilecik Valimiz Bilal Şentürk,Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Fikret Karabıyık,İlçe Başkanımız Şaban Güdem ve İl Genel Meclisi Üyemiz Alper Karadağ’ın destekleriyle ve Belediyemizin sanayinin önünü açan düzenlemeleri ve emlak ofisi ile sanayide hedeflerine varıyor.Katkısı olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz”.dedi.

35 Bin Adet Motor Üretilecek Yatırım
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. ya bırakın bunları osmanelilileri kandırmaktan başka birşey değil bien seramik dönüm dönüm arsa topladı nerde fabrika ?

    Cevapla
    • İşiniz gücünüz lak lak. Bu işler ha deyince olmaz, emek,sermaye, bilgi,sabır gerektirir. İdeolojik bir yaklaşımı seçerek kolaya kaçmak ancak sizin gibi kitlenmiş kitleye yakışır.

      Cevapla
    • Yüzlerce insanın iş sahibi olacak olması zorunamı gitti.

      Cevapla
Bizi Takip Edin