35 BİN ÖĞRENCİYE 15 GÜNLÜK TATİL ZİLİ ÇALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan 35 bin 506 öğrenci karnelerini alarak 15 günlük sömestr tatiline girdiler.

bilecik haberleri

Vali Nayır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “2 bin 287 öğretmenimize teslim edeceğimiz, 35 bin 506 öğrencimiz bugün 15 günlük bir tatile çıkacaklar. Temennimiz bu tatilin en iyi şekilde sağlıklı bir şekilde değerlendirilerek ikinci yarıya hazır halde gelmeleridir. Çocuklarımızın bugün karne sevinçlerini paylaşmak için buradayız.”dedi.

Karne heyecanı yaşayan öğrencilere Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı 15 günlük süreçte okumaları için içerisinde eğlenceli ve öğretici yazıların olduğu “Bilecik Çocuk” adlı dergiyi hediye etti. TOKİ İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen karne dağıtım törenine Vali Ahmet Hamdi Nayır, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğretmenler ve veliler katıldı.

ÇOCUKLARINIZA KIZMAYIN!

Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da karne heyecanı yaşayan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Avcı, karneleri dağıttı. Bütün velilerimizin geçmiş karneleri arşivimizde var. Çocuklara çok fazla yüklenen veliler olursa o karneleri açıklarız..” dedi..

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

35 BİN ÖĞRENCİYE 15 GÜNLÜK TATİL ZİLİ ÇALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin