53 Üniversite Personeli İlk Yardımcı Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının 2019 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında, İlk yardım Eğitim Merkezi Müdürlüğü (İEM) tarafından verilen Temel İlk Yardım Eğitimini tamamlayan ve İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı sınavda başarılı olan personele ilkyardımcı sertifikaları ve kimlik kartları Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş tarafından verildi.

Senato Odası’nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanife Mut da katıldı.

İEM Müdürü Cumhur Babaoğlu yapığı açıklamada, toplam 53 personele Temel İlk Yardım Eğitimi verdiklerini ve bu sayede kurumda çalışan her 19 kişiden 1’inin ilkyardımcı olmasını sağladıklarını ifade etti.

Bilecik genelinde 274 ilkyardımcının bulunduğunu belirten Babaoğlu, ilimizdeki ilk yardımcıların %15’inin üniversite çalışanlarından oluştuğunu söyledi.

İlkyardım gereken durumların hayatın kaçınılmaz bir gerçeği olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, Üniversite olarak her türlü acil duruma karşı hazırlıklı olmak gerektiğinin altını çizdi.

Üniversitenin tüm birimlerinde en az 1 ilkyardımcı bulunduğunu belirten Rektör Taş, İEM tarafından verilen eğitimi tamamlayan ve İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı sınavda %100 başarı gösteren personeli tebrik etti ve sertifikaların hayırlı olmasını diledi.

53 Üniversite Personeli İlk Yardımcı Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin