550 ARAÇLIK OTOPARK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Nisan Cumartesi günü hizmete girecek yeni kapalı pazar yerinin otopark sorununu da çözüme kavuştu.

Uzun süren görüşmeler ve kamulaştırma çalışmalarının ardından kapalı pazarla ilgili geçtiğimiz dönemde yaşanan otopark sıkıntısı sorun olmaktan çıktı. Bozüyük Yeni kapalı pazarın açılmasıyla birlikte 550 araçlık devasa otopark da hizmete açılmış olacak. Böylece geçtiğimiz dönemlerde yaşanan trafik karmaşası da sona erecek.

Bu bağlamda Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, otopark alanının yapım çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bakıcı, beraberinde Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte görevlilerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Yapılan hizmetleri vatandaşların memnuniyeti ve rahatlığı için yaptıklarını söyleyen Başkan Bakıcı,  yeni kapalı pazar yeri ve otoparkının Bozüyüklülere hayırlı ve uğurlu olması, pazarcı esnafına da bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu.

550 ARAÇLIK OTOPARK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 27 Nisan 2018, 09:08

    YER SEÇİMİ YANLIŞTIR İSTEDİĞİNİZ MİKTARDA ARAÇ PARK YERİ YAPIN DDY GEÇİDİ ORADA OLDUĞU SÜRECE TRAFİK KARMAŞASI OLACAKTIR. SANAYİ KURULUŞUNUN HEMEN YANINDA GIDA MADDESİ SATILMASI SAKINCALIDIR.SİLİKOZİS HASTALIĞI KOL GEZERKEN BU HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ DİYE YOLA ÇIKANLAR NEREDESİNİZ ?BEN YAPTIM OLDU ZİHNİYETİYLE HAREKET EDENLER DOĞRU İŞ YAPMADIĞINIZI TARİH SİZE GÖSTERECEKTİR BEKLEYLİM GÖRELİM YAZIKTIR GÜNAHTIR BU MİLLETİN PARALARINI CAR CUR ETMEYE HAKKINIZ YOK TARİH SİZDEN HESAP SORAR

    Cevapla
Bizi Takip Edin