736. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenliklerine katılacaklar mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 736.sı düzenlenecek Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri programı belli olurken, programa katılacaklar ise netlik kazanmaya başladı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Şenliklere katılmasının planlanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 8, 9 ve 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 736. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenliklerine katılmayacağı öğrenildi.

 

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Söğüt’te 8, 9 ve 10 Eylül tarihleri arasında bu yıl 736.’sı düzenlenecek Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri programına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmasının planlandığı ancak yurt dışı programının çıkmasından dolayı şenliklere katılamayacağı öğrenildi.

 

Başbakan Binali Yıldırım

Başbakan Binali Yıldırım’ın şenliklerin son gününde düzenlenecek programa katılacağı, Söğüt’te de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek şenlik alanında bir konuşma gerçekleştireceği öğrenildi.

 

 

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici

Haber228 muhabirinin edindiği bilgiye göre, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin 736. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri programına iştirak edeceği öğrenilirken, parti genel merkezinin de tam kadro programa katılacağı öğrenildi.

736. Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenliklerine katılacaklar mı?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Eylül 2017, 16:39

    aynı hassasiyeti 1299 osmanlının kurulus yıldönümünde bekliyoruzz baskanım osmanlı bilecikte kuruldu

    Cevapla
Bizi Takip Edin