8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük AK Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Yediler Mahalle Konağı’nda düzenledikleri bir program ile kutladı.


Mahalle temsilcilerinin tanışması, kaynaşma, referandum öncesi stres atmak, bilgilenmek ve kadınlar gününü kutlamak amacıyla düzenlenen programda hanımlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

 

Programa Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in eşi Funda Eeldemir, kadınlar kolu yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

Programın bir bölümüne katılan 22,23 ve 24. Dönem Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin hanımlara hitaben konuşma yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

 

Programda ilk olarak konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar; “AK Parti Hükümetleri olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana kadınlara pozitif ayrımcılık tanınma noktasında pek çok adımlar attık. Sosyal, ekonomik ve siyasal alanda bir çok anayasal düzenlemeler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, kentimizin gelişmesi için kadınlarımızın inancı gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızı hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve en üst noktalarda gelmesini görmektir” dedi.


8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin