Abkant Pres Makinelerinde Son Teknoloji

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemiz son yıllarda sanayi alanında önemli gelişmelere imza atmaktadır. Yaşanan son gelişmelerle birlikte dünyada söz sahibi birçok firma ülkemizde faaliyet göstermektedir. MVD Makine de yapmış olduğu makine imalatı sayesinde ülkemize önemli derecede katma değer sağlamaktadır. Firma abkant pres makinesi başta olmak üzere plazma ve lazer kesim makinelerini de kaliteli bir şekilde imal etmektedir.

Abkant büküm makinası sanayide birçok firma tarafından kullanılan özel bir makinedir. Metal sac ve plakaların istenilen geometrilere getirilebilmesi için kesilmesi ve bükülmesi gerekir. Büküm işlemlerinde sıklıkla kullanılan bu makinelerin önemi de buradan gelir.

Plazma Kesim Üniteleri ve Abkant Büküm Makinesi

Plazma ve lazer kesim üniteleri ve büküm makinesi sanayide sıklıkla kullanılan iki önemli makinedir. Bu makinelerin imalatı tecrübe gerektirir. MVD Makine 1950 yılından bu yana makine imalatı sektöründe önemli işlere imza atmıştır. Firma uzun yılların getirmiş olduğu tecrübesi sayesinde makine imalatını severek yapmaktadır. Severek yaptığı bu işte başarıya ulaşması da kaçınılmaz olmuştur. Hem ülke içerisinde hem de yurt dışında yapmış olduğu makineler sıklıkla tercih edilir.

Makine imalatını gerçekleştirirken kaliteli malzemeleri ve alaşımları kullanan bu firma sağlam makineler üretir. Mukavemeti yüksek makineler sayesinde bakım ve onarım işlemlerine ayrılan süre de oldukça azdır. Bu durum kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılanır. Sizlerde MVD Makine farkını yaşayabilmek için ilgili linkleri kullanarak web sayfasına geçiş yapabilir, üretilen makineleri yakından takip edebilirsiniz.

 

Abkant Pres Makinelerinde Son Teknoloji
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin