Ahmet Selöz: “50 yıllık rüyayı gerçekleştirmek amacıyla dimdik durarak evet diyeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun katılımlarıyla “Memur-Sen’e Davet Tercih Evet” isimli konferans gerçekleştirdi.

 

 

Bozüyük Metristepe Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Turbay ve Uslu’nun yanısıra AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ahmet Selöz ile çok sayıda sendika temsilcisi katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ahmet Selöz, “Yedi güzel adamın beyefendisi Erdem Beyazıt gelen zamana haber verdi bize. Şehirler altımızdan kayıyor, coğrafyamız elimizden gidiyor, dünya zulme, haksızlıklar, cinayetler, adaletsizlikler içerisinde. Demokrasi adını verdiği burçları bir bir kendi elleriyle yiyor, sömürgeci emperyalistler. Güçlüler haklı, haklılar güçsüz, karamsarmıyız? asla, ümitsizmiyiz? asla, çaresizmiyiz? asla, çünkü evet her yedi handa bir dimdik duran istiklal var bu ülkede. tankların altına yatıp bedenlerinin parçalanacağını bile bile gözü kapalı tanka kendini siper edenler var bu ülke de. Karanlık geceleri aydınlık sabahlara kavuşturan, kabusları rüyalara çevirenler var bu ülkede. Dünya beşten büyüktür diyip, dünyaya nizam verenler, halkımı sokağa davet ediyorum diyince gözünü kırpmadan parkesini alıp evladıyla helalleşip yola düşen milyonlar var bu ülkede.” dedi.

 

Memur-Sen olarak 50 yıllık rüyayı gerçekleştirmek amacıyla dimdik durarak evet diyeceklerini vurgulayan Selöz, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

 

“ÜMMET ADINA, MİLLET ADINA YOLA ÇIKTIK”

Kimsenin adını koyamadığı anlarda sokağa çıkıp buradayız ve nöbetteyiz diyen kahraman cesur, Memur-sen gönüllüleri var bu ülkede. 15 Temmuz’da kazandığımız zaferi masa da kaybetmemek için, nasıl kabusla dolu o geceyi ezanlarla, selalarla, rüyaya çevirdiysek, 15 Temmuz’un nöbetçisi olduysak 16 Nisan’ın evetçisi olarak 50 yıllık rüyayı gerçekleştirmek milletimize giydirilen deri gömleği üstümüzden sıyırmak için dimdik durup evet demek için Adnan Menderes’lerin, Turgut Özal’ların, Necmettin Erbakan’ın, Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Alpaslan Türkeş’in rüyalarını gerçekleştirmek için bu tarihi fırsatı ümmet adına, millet adına yola çıktık bugün salonları doldurduk.

 

“1 MİLYON 111 BİN 111 ÜYEYE ULAŞARAK SESİMİZİ DAHA GÜR HAYKIRACAĞIZ”
Bu salonlardan kaçıp evlere, okullara, iş yerlerine anlatacağız bu günden sonra derdimizi. Derdimiz millet, derdimiz ümmet, sevdamız yenileyen büyük Türkiye.Gelecek güzel günleri haber veriyoruz evet, güzel günler gelecek ancak ızdırap çekmeden mücadele etmeden yeni zaferlerle çiçekli yollardan geçerek asla bu rüyamıza ulaşamayız. Bu zamanları doldurduğumuz gibi insanların gönüllerini dolduracak. Gelecek güzel günler için insanları da evet demeye çağıracağız. 16 Nisan’a kadar evet için, 15 Mayıs’a kadar emek için çalışacak 1 milyon 111 bin 111 üyeye ulaşarak sesimizi daha gür haykıracağız.

 

“EN ÖNEMLİ ERDEMLERİMİZDEN BİRİ VEFADIR”
Erdemliler hareketi olan Memur-Sen’imizin en önemli erdemlerinden birisi vefadır. Düne dair vefamız unutmamak, güne dair vefamız hazırlamak ve birlikte yol almak, yarına karşı vefamız ise daha çok çalışmaktır. Millete karşı vefamız da evet diye haykırmak, evet için ter dökmektir.

Ahmet Selöz: “50 yıllık rüyayı gerçekleştirmek amacıyla dimdik durarak evet diyeceğiz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin