Ahmet Selöz, “Tekrar Aday Olup Olmayacağının Kararını Verdi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz; Kongre öncesinde gazetecilerle bir araya geldi ve 4 yönetim kurulu olarak tekrar aday olmaya karar verdiğini açıkladı.Toplantıya Ahmet Basatemur, Ercan Çakmak, Yusuf Cengiz Yarangümeli, İsmail Tetik ve Arzu Kesici katıldı.

 

Diğer yandan Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz’ün listesinde Ahmet Basatemur, Ercan Çakmak, Yusuf Cengiz Yarangümeli, İsmail Tetik, Arzu Kesici ve Yücel Gürsoy yer aldı.

 

2012 yılında olağanüstü kongre ile görevi aldıklarını belirterek, Eğitim Bir Sen Şube binasında konuşan Şube Başkanı Selöz, 

Herkesi Kongremize Davet Ediyoruz

“11 Kasım’da yapılacak kongrede delegelerimizin desteklerini bekliyor, herkesi kongremize davet ediyoruz’dedi.Eğitim çalışanları için daha uygun ve güzel imkanların sağlanması adına sendika olarak çalışıyoruz.

 

Üyelere yönelik faaliyetler, sosyal faaliyetler, yardım faaliyetleri, il dışında gerçekleştirilen faaliyetler, eğitim faaliyetleri, projeler ve bayanlara yönelik kongremizde 162 delegemiz oy kullanacak. 4 yılda yaptığımız çalışmalar ortada. Biz bulunduğumuz yerden koşmaya, hizmet etmeye hazırız. Yerelde eğitimi biraz daha arttırmak için hizmetlerimize devam etmek için tekrardan aday olmaya karar verdik” dedi.

Ahmet Selöz, “Tekrar Aday Olup Olmayacağının Kararını Verdi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Eğitim Birsen ne iş yapar. Eğitimin kalitesi ortada.

    Cevapla
Bizi Takip Edin