Ahşap Boyamadan, Dikiş Nakış Kurslarına

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte Bozüyük Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi’nde devam eden kursları ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilk olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ile görüştü. Burada Halk Eğitim Merkezi’nde yürütülen çalışmalar ve kurslar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı’ya kursiyerler tarafından yapılmış ahşap muhafazalı kolonya kutusu hediye edildi.

 

 

Bin farklı kurs alanında 17 bin kursiyer ile Türkiye’de halk eğitim merkezleri arasında 2. seçilen Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ve eğitmenlerini tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha sonra Müdür Levent Susam eşliğinde kurs verilen sınıfları gezdi.

Başkan Bakıcı da kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünlerin satılması ve sergilenmesi konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Ardından Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ahşap boyamadan, dikiş nakış kurslarına kadar pek çok alanda devam eden kurslara yoğun bir ilgi olduğunu, talep edilmesi ve taleplerin yeterli sayıya ulaşması durumunda talep edilen kursların hemen açılacağını belirttiler.

Ahşap Boyamadan, Dikiş Nakış Kurslarına
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir