AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla tüm adayların birlikte manifestonun açıklandığı Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Cumhur İttifakı’nın tanımı budur. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar.” dedi.

 

Erdoğan, “Bu seçimlerde illerine, ilçelerine, beldelerine, hizmet etmek u¨zere belediye başkanlığına aday olan AK Parti’li ve Cumhur İttifakı mensubu arkadaşlarımızın her birine başarılar diliyorum. Önu¨mu¨zdeki seçimlerde milletimizin tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak AK Parti’yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağınıza inanıyorum.” diye konuştu.

 

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısına; Milletvekkili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Koçyiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, Gölpazarı ilçesi Adayı Hayri Suer, Söğüt ilçesi Adayı Osman Yılmaz, Yenipazar ilçesi Adayı Zafer Atılgan, Osmaneli ilçesi Adayı Mustafa Kürek, İnhisar ilçesi Adayı Mehmet Kepez ve Vezirhan beldesi Kemal Gergin katıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yacı; “İlk günkü aşk ve heyecanla birlik ve beraberlik içinde 4.yerel yönetimler seçimimiz olan 31 Mart yerel yönetimler seçimi başlangıcımızı Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tevazu,samimiyet ve gayretle Önce Millet Önce Memleket diyerek;Memleket işi Gönül İşi anlayışı ile Haydi Bismillah diyerek başlatıyoruz.Allah başarı ile tamamına erdirsin inşaAllah.Tüm belediye başkanı adayı kardeşlerimize başarılar diliyorum.Hep birlikte daha iyiye daha güzele” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 31 Mart Yerel seçimler belediye başkanı adayları tanıtım toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada; ‘’Önce Millet Önce Memleket diyerek çıktığımız yolda Cenabı Allah zafer nasip etsin’’ ifadelerini kullandı.

 

‘’Memleket İşi Gönül İşi’’ şiarıyla hizmet için yola çıktıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Önce Millet Önce Memleket’’  ‘’Memleket İşi Gönül İşi’’ diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bizler de; Canla Başla İlk Günkü Heyecanla dedik, Haydi Bismillah dedik, hizmet yolculuğuna çıktık. Başkentimizde; 4.yerel yönetimler seçimimiz olan 31 Mart yerel yönetimler seçimi başlangıcı; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tevazu, samimiyet ve gayretle düsturu hedef alınarak açıklandı. Cenabı Allah birliğimiz, beraberliğimiz daim etsin. 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizlere ve arkadaşlarımıza zafer nasip etsin. Şehirlerimiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetlerde bulunmayı bizlere görev kılsın.  Bilecik’imizle birlikte, Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Adayımız Mustafa Kürek, Söğüt Belediye Başkanı Adayı Osman Yılmaz, Pazaryeri  Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Adayı Hayri Suer, Yenipazar Belediye Başkanı Adayı  Zafer Atılgan, İnhisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Kepez, Vezirhan Belediye Başkan Adayı Kemal Gergin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’ya çıktıkları hizmet yolculuğunda başarılar ve kolaylıklar nasip etsin.’’ İfadelerini kullandı.

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık; “Tüm adaylarımızla birlikte manifestomuzun açıklanacağı Aday Tanıtım Toplantımızdayız. Salonda coşku büyük, heyecan dorukta. Bu salondan tüm Türkiye’ yi saracak coşku ve heyecanla 31 Mart seçimlerinden büyük başarı ile çıkacağız Allah’ ın izniyle.” dedi.

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin