AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manevi, milli değerlerini ve kültür zenginliğini göz ardı etmeksizin evrensel bilgilerle beslenen, insana insan olduğu için değer veren ve özgüveni gelişmiş bireylerden oluşan toplumlar geleceklerine güvenle bakarlar. Ülkelerin geleceğini önemli ölçüde etkileyen eğitim sistemi; anlayış, yöntem ve uygulamaları ile birlikte tüm yönleri ile ele alınarak değerlendirilmelidir. Eğitimin herhangi bir noktasında oluşacak aksamanın gelecekte yaşanacak sorunların kaynağı olacağı hiçbir zaman unutulmamalıdır.

halileldemir-1

Bireyi küçük yaşlardan itibaren demokrasinin kazanımlarıyla tanıştıran, yüzleri geleceğe dönük öğretmenlerimiz, toplumumuza her zaman umudu aşılamış ve toplumdaki bağları güçlendirerek etik değerlerin yaşatılmasına katkıda bulunmuşlardır. Öğretmenlerimizden beklentimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize, hayata güvenle bakmayı öğretmeleri ve onlara yaşama sevincini aşılamalarıdır. Ayrıca düşünmenin, problemleri çözmenin, bilgiyi üretmenin yalnızca insana özgü ayrıcalıklar olduğunu çocuklarımıza öğretmeleridir.

 

Ülkemizin geleceğinde önemli görev ve sorumluluk taşıyan, her koşulda büyük hizmet aşkıyla çalışarak çocuklarımızı ve gençlerimizi milletine, devletine ve insanlığa yararlı bireyler olmaları için yetiştirmeye özen gösteren ve bu görevi yerine getirirken de hiçbir özveriden kaçınmayan öğretmenlerimize saygı ve şükranlarımı sunuyor, Öğretmenler Günü’nü içten duygularla kutluyorum.

     Halil ELDEMİR
Bilecik Milletvekili

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin