AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletimizin müstakbel zaferlerin kumandanlarını, henüz söylenmemiş şiirlerin şairlerini, henüz yükselmemiş şaheser yapıların mimarlarını, henüz duyulmamış nağmelerin bestekârlarını; sevgi, emek ve sabırla yetiştirdiğine ve yetiştireceğine inandığım öğretmenlerimize şahsım, milletim ve ülkem adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Öncelikle görevi başında şehit olan eğitimcilerimizi ve ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.
Öğretmen bilginin yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlayandır.
Öğretmen rol model olmanın yanında, öğrencilerine kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını aktararak, çocuklarımızın ve gençlerimizin açık fikirli, üretken ve sorumlu bireyler olarak yetişmesine emek koyandır.
2053 ve 2071 hedeflerimize bizleri taşıyacağına inandığım gençlerimizin, tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesiller olarak yetişmesi yani geleceğimizin inşası öğretmenlerimiz eliyle gerçekleşecektir.

20 yıldır olduğu gibi liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde öğretmenlerimizi her açıdan güçlendirmeye, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya, özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya, huzur ve refah içinde yaşamaları için çalışmaya devam ediyoruz.
Millet Mekteplerinin kurucusu Mustafa Necati Bey ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Paşa’yı rahmet ve minnetle anarken onların izinde görevlerini sürdüren tüm öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin